Μεταφορικα

Αρχική ΣελίδαPharmacy4u.gr ΕπικοινωνίαΔείκτες υγείαςQuizΆρθρα


Για όλες τις αγορές πάνω από 35€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας. Σε περίπτωση αγορών κάτω από 35€ το δέμα επιβαρύνεται με 2.30€

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Green coffee. Ο πράσινος καφές


Ο πράσινος κόκκος καφέ είναι κόκκος καφέ που δεν   έχει ψηθεί
.Οι κόκκοι συνήθως ψήνονται στους 480 βαθμούς , και  παίρνουν το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα αλλά και άρωμα.Δυστυχώς, η διαδικασία αυτή δεν  αλλάζει μόνο το χρώμα των πράσινων κόκκων καφέ αλλά καταστρέφει ολοκληρωτικά και το χλωρογενικό οξύ που περιέχουν. Έτσι, ο καφές που πίνουμε δεν έχει καθόλου χλωρογενικό οξύ.





Αυτό που έχει αυτή την ισχυρή ικανότητα δεν είναι η καφεΐνη αλλά το χλωρογενικό οξύ που περιέχει και αυξάνει τον μεταβολισμό. Αυτό είναι που σας κάνει να χάνεται κιλά και το πιο καλύτερο με τον πράσινο καφέ είναι πάνω από όλα φυσικό προϊόν.



Ο πράσινος καφές περιέχει μια ουσία που ονομάζεται χλωρογενικό οξύ, το οποίο έχει ισχυρή λιποδιαλυτική  δράση και δρα με 2 διαφορετικούς μηχανισμούς
.
 Μειώνει την απελευθέρωση γλυκόζης από τις τροφές που παίρνουμε  στο αίμα, έτσι ώστε το ήπαρ παύει να αποθηκεύει  αποθέματα λίπους.
 Δεύτερον αυξάνει το μεταβολισμό και έτσι το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες και άρα λίπος.




Με άλλα λόγια,το χλωρογενικό οξύ μειώνει το ποσό του λίπους που ήδη έχουμε στο σώμα μας και εμποδίζει την 
αποθήκευση νέου λίπους.Αυτοί οι δύο μηχανισμοί λειτουργούν μαζί και έτσι έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους. 






Τα πλεονεκτήματα του πράσινου καφέ είναι ότι χάνεις κιλά χωρίς δίαιτα ή γυμναστική ,χωρίς δηλαδή να αλλάξεις τις συνήθειες σου, αυξάνει τον μεταβολισμό,ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου και γενικά προστατεύει την υγεία λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αντιοξειδωτικών που έχει ο πράσινος καφές.




Ο λόγος για την ξαφνική αύξηση στη δημοτικότητα του πράσινου καφέ  οφείλεται σε μια πρόσφατη μελέτη , που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Scranton, εξέτασε τα αποτελέσματα του εκχυλίσματος του πράσινου καφέ σε 16 υπέρβαρους ενήλικες .Μετά τις 22 εβδομάδες , οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να χάσουν 22 κιλά χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή  στις συνήθειες τους ή στη δίαιτα τους..

Συστήνεται 400 mg εκχύλισμα πράσινο καφέ 2 φορές την ημέρα πρωί μεσημέρι 30 λεπτά πριν το φαγητό  κατά προτίμηση με νερό.Το  εκχύλισμα  καφέ είναι κάπως πικρό, έτσι το νερό παίρνει μακριά την πίκρα του συμπληρώματος.Η πικρή του γεύση του οφείλεται στο ότι ο πράσινος καφές δεν είναι ψημένος




Τέλος για να έχουμε την καλύτερη απώλεια βάρους θα πρέπει να βρούμε  το καθαρό εκχύλισμα  πράσινου καφέ
Το εκχύλισμα του πράσινου καφέ  πρέπει να το παίρνουμε σε  κάψουλες στην πιο καθαρή μορφή του 100 %  χωρίς χημικά,  χρωστικές χωρίς προσθετικά.



Προϊόντα πράσινου καφέ ελεγμένα πιστοποιημένα και κυκλοφορούν στο φαρμακείο θα βρείτε εδώ 
  

Δεν έχει παρατηρηθεί καμία παρενέργεια από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει και στην συνιστώμενη δοσολογία.

Δεν πρέπει να το παίρνουν γυναίκες θηλάζουσες ή σε εγκυμοσύνη , παιδιά και όσοι έχουν αλλεργία 
 ή δυσανεξία στην καφεΐνη,

Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποιο πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: