Μεταφορικα

Αρχική ΣελίδαPharmacy4u.gr ΕπικοινωνίαΔείκτες υγείαςQuizΆρθρα


Για όλες τις αγορές πάνω από 35€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας. Σε περίπτωση αγορών κάτω από 35€ το δέμα επιβαρύνεται με 2.30€

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οδηγήσει συχνα σε καρδιακά νοσήματα


Το πρόβλημα του να αποκτήσει ή ακόμα και να διατηρήσει κάποιος την στύση του φαίνεται σαν να είναι απλό θέμα. Για πολλούς άνδρες, όμως, είναι πολύ σημαντικό. Η στυτική δυσλειτουργία, όπως είναι επισήμως γνωστή σαν πρόβλημα, είναι συχνά ένα πρώιμο προειδοποιητικό σημάδι των καρδιακών παθήσεων ή ακόμα και άλλων  προβλημάτων του κυκλοφορικού.

Από καθαρά μηχανική άποψη , η στύση είναι ένα υδραυλικό συμβάν: επιπλέον αίμα πρέπει να προωθηθεί στο πέος, να παραμείνει εκεί για λίγο και στη συνέχεια να αποστραγγιστεί. Η στύση δεν μπορεί να συμβεί αν κάτι παρεμβάλλεται στην τη ροή του αίματος στο πέος.

Αυτό το κάτι είναι συχνά η αθηροσκλήρωση, η διαδικασία δηλαδή της απόφραξης της αρτηρίας που βασίζονται η στηθάγχη (πόνος στο στήθος με την άσκηση ή στρες), καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις. Ένα αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας της νόσου είναι η συσσώρευση της γεμάτης χοληστερόλης πλάκας στο εσωτερικό των αρτηριών. Αυτού του είδους η πλάκα μπορεί να αναστείλει τη ροή του αίματος μέσω μιας αρτηρίας.

Η επίδραση στην υγεία εξαρτάται από το είδος του ιστού ή οργάνου στο οποίο οδηγείται η γεμάτη πλάκα αρτηρία. Η πλάκα σε μια στεφανιαία αρτηρία μπορεί να προκαλέσει στηθάγχη (πόνος στο στήθος με την άσκηση ή στρες ) ή καρδιακή προσβολή . Σε μια αρτηρία στον εγκέφαλο , μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης, άνοια, ή ακόμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως περιγράφεται στη Στυτική Δυσλειτουργία, μια Ειδική Έκθεση για την υγεία από το Harvard Medical School, η αθηροσκλήρωση στις αρτηρίες που τροφοδοτούν το πέος μπορεί να αποτρέψει την αύξηση της ροής του αίματος που απαιτούνται για να ξεκινήσει ή να διατηρηθεί η στύση .

Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα των αιμοφόρων αγγείων είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Γι 'αυτό Δρ Michael P. O'Leary από το Χάρβαρντ, ο ιατρικός συντάκτης της έκθεσης, λέει ότι οι στύσεις πρέπει "να χρησιμεύσουν ως βαρόμετρο για τη συνολική υγεία ", και ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αποτελεί πρώιμη προειδοποιητική ένδειξη προβλήματος στην καρδιά ή σε άλλο μέρος του σώματος.

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως απώλεια βάρους, περισσότερη άσκηση, ή ακόμα και η διακοπή του καπνίσματος μπορούν να βοηθήσουν. Το Viagra και άλλα φάρμακα για την στυτική δυσλειτουργία λειτουργούν για μερικούς άνδρες. Συσκευές και σεξουαλική θεραπεία μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου